Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

- U kan een bestelling plaatsen op de webshop via de knop "koop nu". Wanneer u bestelling is geplaatst ontvangen wij u order op mail. Wij zullen dan voor u onze stocklijsten extra nakijken en u verder helpen via mail. 

- Wenst u om een directe bestelling te plaatsen via mail, dan kan u ons contacteren op "sales@2eco.be" . Graag  de link of het "AD nummer" van het product dat u wil aankopen in de mail bijvoegen.

Een bepaald product dat ik wil kopen is er niet meer of uitverkocht. Kan ik deze bestellen?

Sommige producten van bepaalde merken krijgen we vaker binnen, andere producten komen minder vaak of eenmalig binnen. 

Bent u op zoek naar iets specifiek? Dan laten wij u graag weten wanneer dit binnen is. Contacteer ons via mail "sales@2eco.be" met de nodige specificaties en wij laten u als eerste weten wanneer uw gewenst product op stock is.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

- U kan via overschrijving betalen. Kiest u om via overschrijving te betalen, dan wachten wij tot uw betaling is aangekomen om te leveren.

- U kan ook kiezen om cash / contant te betalen. Wij kunnen wettelijk maximaal tot € 3000 cash / contant ontvangen.

Wat is de leveringstermijn?

- Wij leveren op afspraak in overleg met de klant. Afhankelijk van onze planning kan dit 1-2 weken duren.

Wat is de leveringskost.

-Wij leveren op afspraak aan 0.8 EUR / km Excl. BTW . Ons adres is Lijkveldestraat 23b, 9170 Sint-Gillis-Waas.

- Vaak doen we ons best om de leveringen te combineren. Door een paar dagen te wachten helpen we niet enkel het mileu, maar kunnen we onze klanten tot 50% korting op de leveringkost aanbieden.

- De leveringskost is ALTIJD voor op het gelijksvloer / de benedenverdieping. De klant moet hulp voorzien indien er grote, zware stukken zijn besteld. Indien u wenst dat de levering op het 1ste of 2de verdiep terecht komt moet u dit aanvragen voor de levering, p.p. rekenen wij 40 EUR excl btw. Is er een verhuislift nodig om de goederen binnen te krijgen, gelieve dit op bestelling te vermelden zodat deze op tijd gereserveerd kan worden.               

Kan ik bureaus & vergadertafels laten plaatsen & monteren?

- Montage & plaatsing is mogelijk aan 40 EUR p.p. excl Btw. Is er een verhuislift nodig om de goederen binnen te krijgen, gelieve dit op de bestelling te vermelden zodat deze op tijd gereserveerd kan worden.

Wat zijn de openingstijden?

Wij zijn ENKEL open op afspraak van maandag tot vrijdag van 09:00 -17:00 uur.

Gelieve telefonisch "0488377677" of via mail "sales@2eco.be" een afspraak te maken zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief: